Cauciucurixxl.ro sunt foarte ok

A trebuit sa iau un set de cauciucuri si m-am hotarat la unele second hand, pentru ca anul viitor voi lua jante de aluminiu mai mari si nu am vrut sa cheltui banii pe cauciucuri noi pentru 1 sezon. Firma despre care va vorbesc in continuare este in Arad, site-ul lor este cauciucurixxl.ro si ii puteti gasi pe strada Petru Rares la intersectie cu strada Buciumului (harta, mai jos). Am profitat de ziua libera primita pentru donarea de sange si am mers la ei sa vad ce cauciucuri au in stoc.

 

Stiti momentele alea cand ai impresia ca persoana care iti vinde un serviciu e atat de amabila incat parca are un scop ascuns? Asta urmeaza sa cititi in continuare…

Toate discutiile telefonice dinaintea vizitei mele la Arad, au fost despre cauciucuri 205/55R16, eu fiind sigur ca dimensiunea asta mi-o trebuie, atat de sigur incat nici n-am mai verificat. Dar… aveam nevoie de 205/60R16, mai rar intalnita. Au verificat stocul, nu aveau nicio bucata in vulcanizare dar aveau in depozitul lor. Mi s-a oferit o cafea si m-au rugat sa astept cateva minute pana se duc la depozit. Au fost in jur de 10 – 15 minute si au venit inapoi cu 4 cauciucuri, asa cum le-am cerut eu. Pretul a fost foarte bun, calitatea la fel.

Majoritatea platilor pe care le fac sunt cu cardul, rareori umblu cu bani cash dupa mine. Aici nu m-am putut folosi de card deoarece nu exista posibilitatea achitarii cu cardul. I-am rugat sa imi explice unde este un bancomat si am vrut sa merg pe jos. Au insistat sa ma duca cu masina, chiar daca era doar la 500 de metri de vulcanizarea lor.

Totul a decurs foarte bine, au fost foarte ok si cu siguranta i-as recomanda oricui.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.