Am mancat la restaurantul Casa Don in Timisoara

Am început să scriu recomandări și păreri despre diverse restaurante și pensiuni. Continui cu Restaurantul Casa Don din Timișoara.

Am fost la restaurantul Dracula, actualul restaurant Casa Don, prima dată, acum 5 ani de zile. Eram în zonă cu niște amici și am intrat să luăm prânzul acolo. Mâncarea bună, prețuri mici dar locația nu era prea atrăgătoare; spații mici, lumina slabă și mobilierul învechit. I-aș fi dat nota 6/10, atunci.

Acum două săptămâni am fost iarăși în zonă și-am intrat să mănânc la noua locație, auzisem că a fost renovat. Prima impresie? Complet diferit față de ce văzusem în urmă cu 5 ani, foarte luminos și foarte spațios, restaurantul este decorat plăcut, puțin cam mult verde totuși.
Am comandat o ciorbă de burtă și clătite bănățene (+ un ceai și o apă) iar prietena mea a comandat cașcaval pane cu cartofi prăjiți. Mâncarea a fost bună, cu o mică observație: desertul mi-a fost adus la 2-3 minute după primul fel de mâncare. Una dintre chelnerițe s-a sesizat, fără să spun eu nimic și s-a oferit să îmi aducă altă porție pe motiv că “s-a lăsat spuma”. Am refuzat, nu sunt foarte pretențios cu mâncarea și nu m-a deranjat acest aspect.
Aceeași chelneriță a revenit după câteva minute și ne-a adus o porție de tiramisu din partea casei, foarte bun de altfel (nu m-am putut abține să nu gust).

Nota finală a fost de 76 de RON, în care nu s-a regăsit și tiramisu. Nu e mare, iar raportat la calitatea mâncării și a serviciilor este ok.

Casa Don

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.