Cum să fii rapid la cumpăraturi

Indiferent că e ora 12:00 sau 20:00 marile magazine sunt pline de oameni iar în parcări nu ai loc să arunci un ac. Să mergi la Mall în 23-24 Decembrie e sinucidere curată, la fel și 30-31 Decembrie. Înghesuiala începe din parcare, unde cele 2-3 minute de căutat loc într-o zi normală, în perioada de iarnă devin 10 minute. Mașini parcate aiurea, șoferi care blochează 7 mașini în așteptarea unei parcări și așa mai departe… Nu încerca să găsești un loc în fața intrării, alți o sută de șoferi au căutat înaintea ta. Mișcarea nu strică.

Ai parcat, în sfârșit!
De aici începe aventura. Recomandat este să ai la tine o monedă de 50 de bani sau o fisă pentru cărucioare. În caz contrar, poți să uiți că găsești coșuri de cumpărături libere. Cărucioarele sunt utile pentru că poți merge cu ele până la mașină, dar au dezavantajul că intri mai greu între rafturi. Coșul de cumpărături trebuie să rămână în magazin.

Nu pune cumpărăturile în plase la casă, din grabă nu le așezi în cel mai bun mod, mai simplu este să faci asta la mașină (în unele cazuri, magazinele au pult special pentru așezarea produselor).
Dacă ai în plan să cumperi articole de îmbrăcăminte, ia cu tine la cabinele de probă mai multe produse, dar în limita impusă de magazin. Nu uita că mai sunt 10 persoane care așteaptă.. Timpul pe care îl pierzi în magazin până găsești toate articolele necesare, îl câștigi la cabina de probă pentru că nu trebuie să ieși de fiecare dată.

1 Comment

  1. Astea-s doar cateva sfaturi. Ar mai fi:

    – fa-ti o lista de cumparaturi
    – fa-ti cumparaturile inainte cu o saptamana de inceperea nebuniei
    – nu merge de 10 ori pentru 10 nimicuri, cumpara tot odata

    Si poate si altele. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.