Pândaci de Black Friday

Anul trecut nu m-a prea interesat Black Friday. Nici nu s-a făcut reclamă prea multă și nici nu aveam nevoie de nimic. Anul acesta mi-am propus să cumpar un pachet plită + cuptor de la eMag, în speranța că îl voi găsi la un preț bunicel. Darius mă anunțase că are un voucher de vânzare, astfel că aveam toate șansele să iau ceva.

În urma negocierilor și a analizelor profunde, am ajuns la concluzia că evenimentul va începe la ora 05:00. Astfel că și Darius s-a trezit la ora 04:50, deh… să fim “primii la ușă”. Mă simțeam ca disperații din state care stau la cozi interminabile la aifon.

Se face ora 05:15, nici urmă de reduceri… site-ul închis. Ok, stabilim că totuși va fi la ora 06:00. Inca 20-30 min. de somn și apoi trezirea la 6 fără. Surpriză, ecranul meu era tot negru. Povestea s-a continuat într-un ritm asemănător până la ora 08:08, mai puțin partea cu somnul. La ora reducerilor bineînțeles că pachetul mai sus menționat nu era redus, pânda s-a dovedit degeaba. Nu chiar degeaba pentru că am facut haz de necaz…

Înspre seară, să nu mă simt prost până la capăt că am stat trează toată noaptea, mi-am comandat un router, ieftin si fancy. M-a atras design-ul, prețul și faptul că poate rula până la 4 SSID-uri..

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.