Panorama Bike Tour – 2014

În 6 iulie am participat la al 3-lea concurs de moutain bike, respectiv al 2-lea din acest sezon. Primul a fost la Moneasa (2012), al 2-lea la Sasca Montană (iunie 2014) iar de data asta a fost mai aproape de Deva, la Ghelari. Organizatori au fost cei de la pensiunea Panorama, aceeași care organizează și concursul de enduro.

Pentru că între Ghelari și Deva nu sunt mulți km, sâmbătă în 5 iulie m-am înscris la concurs și am făcut o scurtă plimbare pe traseu. Marcajul nu era foarte bine așezat (sau cel puțin nu l-am văzut eu) așa că plimbarea pe traseu s-a transformat într-o plimbare pe lângă traseu după aproximativ 7 km 🙂 din fericire am avut timp să admir peisajele, foarte faine.

Am participat la probă de 25km, condiția mea fizică nu-mi permite deocamdată să mă arunc la grupa mare. Zona faină, traseul nu foarte greu și practicabil; teoretic nu au fost zone de push-bike, practic eu n-am putut pedala pe toată lungimea. Am terminat cu un timp de aproximativ 2h (încă nu s-a afișat clasamentul) dar se putea mai bine, mult mai bine. Vârsta, greutatea, lipsa de experiență și condiția fizică își spun cuvântul. Bicicleta s-a comportat excelent, nu am făcut până și nici nu am căzut.

 

Peisaj 1
Peisaj 1 – Panorama Bike Tour
Peisaj 2
Peisaj 2 – Panorama Bike Tour

Urmeaza in 26 Iulie, concursul de la Gurasada Park, judetul Hunedoara. Detalii aici.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.