Alternativa la Facebook

speed bump Unde au disparut celelalte pagini de socializare? De ce lumea nu-si mai pune la status linkul de pe hi5? Este vreo alternativa reala la facebook?
Nu, practic nu este nicio alternativa. Facebook a castigat majoritatea pietei.

Nu mai este loc de altii, ironia sortii face ca myspace si hi5 au introdus butoane de “connect with facebook”. Tot ceea ce ofera myspace ofera si facebook dar sub o alta forma si performanta.

Despre Google+ nu se poate spune mare lucru, totul parea extraordinar, nou si perfect pentru utilizatori. Acum, putini dintre utilizatorii inregistrati pe Google+ chiar verifica ceea ce se intampla acolo si sunt la curent cu noutatile. Majoritatea au contul facut si punct. Din cand in cand mai apar mailuri de reminder ca ai un prieten nou sau vreo stire interesanta.

Ce retele de socializare utilizati? Care vi se pare cea mai potrivita raportandu-ne la cerintele utilizatorilor ?

1 Comment

  1. Google+ cica are 400 de milioane de utilizatori din care 100 de milioane sunt activi lunar. Si daca ar fi adevarat tot e putin.

    O retea de socializare devine buna pentru oricine daca prietenii lui sunt acolo, chiar daca sunt 100, daca ii are pe reteaua respectiva e buna pentru el. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.