Cadou de Valentine’s Day

cupidon Se apropie Valentine’s Day, o altă zi în care magazinele vor fi aglomerate, ofertele vor străluci în vitrine și mai mult ca sigur, restaurantele vor fi pline.

O scurtă căutare, ne spune că evenimentul este importat în toată lumea din religia Catolică. “Valentine’s Day” este de fapt ziua în care se sărbătorește Sfântul Valentin (sau Valentinus), lumea modernă transformând-o într-un eveniment cultural și comercial. În România sărbătoarea zilei îndrăgostiților este Dragobetele, pe 24 februarie.

eMAG.ro au fost prompti si au pregatit un layout special pentru aceasta ocazie, cadouri pentru fete si cadouri pentru baieti.
Pentru fete cadourile recomandate sunt city-break-uri si aparate de ingrijire personala. Eu cel putin intotdeauna am o problema cu ideile de cadouri pentru fete. O varianta de luat in calcul sunt serviciile de livrare flori. In Timisoara pot sa va recomand serviciile celor de la Leonard Flowers; in 2012 am comandat de la ei iar serviciile au fost de calitate. Pentru restul tarii, va ajuta google. Indiferent de cadoul pe care-l veti face prietenei, sotiei sau amantei, florile sunt un “must have”.

Oferta pentru baieti, este mai diversificata de data aceasta. Componente de calculator, console de jocuri, telefoane mobile si haine sunt doar cateva optiuni. Sticlele de vin sau accesoriile pentru sticle (termometre, suporturi, tirbusoane, etc.) sunt o alta idee care-ar putea fi pe placul baietilor. Totul depinde de buget, magazinele au produse ce trec de 5000 de lei…

Sfatul meu este sa faceti comanda cat de devreme cu putinta, curierii vor avea o perioada plina si se poate ca livrarile sa dureze mai mult de 48 de ore. Totusi, ar trebui ca acest cadou sa ajunga in data de 14 Februarie, nu ?

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.