Eveniment HTC la New York

Asa cum Apple a pregatit temeinic lansarea iPhone 5 nici taiwanezii de la HTC nu se lasa mai prejos. In cursul zilei de astazi este programat un eveniment la New York unde HTC isi va prezenta noile aparitii. Deocamdata nu se stiu detalii despre gadgeturile lansate dar siteurile de specialitate discuta despre un smartphone si/sau o tableta de 10″. In ciuda tutoror barfelor referitoare la HTC-ul de 5″, exista posibilitatea sa vedem un telefon care va rula Windows Phone 8.

Ma astept la mai mult de-o noutate intrucat cei de la HTC au stat in umbra in ultima perioada.

Update 3: WOW! CEO-ul Microsoft, Steve Ballmer este pe scena alaturi de Peter Chou. Daca mai existau dubii, HTC-ul va lansa un telefon cu Windows Phone 8 in seara asta. Windows Phone 8S si Windows Phone 8X vor fi disponibile pe piata incepand cu Noiembrie anul acesta.

Update 2: CEO-ul HTC, Peter Chou a urcat pe scena si a spus ca astazi va fi un pas foarte important pentru industria mobila. Acesta prezinta logo-ul HTC alaturi de logo-ul Microsoft.

Update 1: A inceput evenimentul de la New York. HTC promoveaza “punctul” prezent pe invitatii dar numele companiei nu se gaseste nicaieri in sala. Pana acum sunt 11 minute intarziere.

5 Comments

  1. In calitate de “fanboy” HTC auto-declarat 🙂 singurul meu regret e ca n-au o baza financiara mai solida, ca sa se bata de la egal la egal cu Samsung…

    1. Eu sunt fan HTC dar noutatile Samsung ma vor face sa ma reprofilez probabil. Incet dar sigur Motorola si Samsung vor lua majoritatea pietei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.