Geamuri termopan in Timisoara

Pentru că în Timișoara aproape toți meșterii încearcă să te “tragă în piept” cu ce pot și cum pot, consider că sunt de bun ajutor unele recomandări în acest domeniu.

Am avut nevoie de două ori în anul 2013 de serviciile unei firme care montează geamuri termopan. Prima dată, pentru a schimba niște geamuri clasice de lemn și apoi pentru a monta o plasă anti-insecte. Am sunat la mai multe firme, am cerut mai multe oferte de preț, am discutat cu mai mulți vânzători de geamuri, în final, am hotărât că iau de la Fabrica de Geamuri (tocmai în momentul în care scriu articolul nu merge site-ul).

Am colaborat cu un băiat serios și punctual, reprezentant de vânzări la această firmă. Am stabilit data și ora întâlnirii, a luat cotele geamurilor și a unei uși, a făcut schița și am căzut de acord cu data în care vor fi montate. Totul a decurs conform înțelegerii noastre, fără nici cea mai mică abatere.

La fel s-a întâmplat și în cazul achiziției plasei anti-insecte.

1 Comment

  1. Am cerut montaj RAL la termopane si am primit cel mai prost montaj posibil ever.Penele de lemn nu au fost scoase (cele la partea superioara) , spuma netaiata la nivel iar benzile de etanseizare lipite cu un singur cordon siliconic nu pe toata suprafata asa incat la executia spaletilor am fost nevoit sa le scot (materialul de tencuit prindea aer deoarece benzile nu au fost lipite corect)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.