Relaxare de weekend la cabana Didana

A trecut încă un din viață și-uite așa am ajuns la 25 de ani. Încă e ok, până nu schimb prefixul nu pot spune că mă simt bătrân, mai departe vedem.

De la prea mult stat în fața monitorului o ieșire e bine venită. Mi-am petrecut weekend-ul împreună cu prietenii la o pensiune din Moneasa, cabana Didana. În ultima vreme am vizitat multe pensiuni, dar niciunde n-am avut probleme ca la București.

Revenind la ale noastre, au fost două zile de relaxare, chillout, recuperare și ce mai vreți voi. Am plecat sâmbătă de dimineață, în jurul orei 11. Cabana Didana e o pensiune relativ nouă din ce-am înțeles, foarte cochetă și aranjată. Asemenea celei de la Bran, e aerisită și curată. Camerele sunt mari, spațioase, unele din ele sunt dotate cu pat matrimonial, altele cu doua paturi simple.

Camera
Interior cameră

Balcoanele camerelor au vedere spre curtea pensiunii sau spre pârâul Moneasa (recomand această configurație, sunetul apei e foarte relaxant). Sunt doar 8 camere duble, deci 16 locuri, un restaurant destul de mare la parter și o sală de conferințe la ultimul etaj.
În curte găsim un foișor și un grătar, 2-3 mese de lemn și câteva leagăne… Frumos, cam așa se poate descrie.

Curtea si foisorul
Curtea şi foişorul
Caruta si mesele de lemn
Căruţa şi mesele de lemn

Ospitalitatea administratorului este la superlativ. Ciprian (sau domnul Ciprian) este un tip foarte amabil, dispus să satisfacă și cele mai pretențioase cerințe ale clienților.

Programul a fost stabilit de mine împreună cu dânsul, astfel că într-un final totul a decurs perfect. Foc de tabără, vin fiert, mâncare de vânat… câteva din specialitățile servite cu această ocazie.

Paraul Moneasa
Pârâul Moneasa

Recomand cu mare încredere, un loc ideal pentru o oază de liniște și pentru clipe de relaxare.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.